Home » gambar artis » Alhamdulillah Dan Tahniah Datuk Siti Nurhaliza Umumkan Hamil 4 Bulan

Alhamdulillah Dan Tahniah Datuk Siti Nurhaliza Umumkan Hamil 4 Bulan

Allhamdulillah Dan Tahniah Datuk Siti Nurhaliza Umumkan Hamil 4 Bulan

 

Alhamdulillah Dan Tahniah Datuk Siti Nurhaliza Umumkan Hamil 4 Bulan

Alhamdulillah dan tahniah diucapkan kepda penyanyi No. 1 negara iaitu Datuk Siti Nurhaliza Tarudin, 38, akhirnya selepas 11 tahun menanti,  beliau dikurniakan rezeki untuk menjadi seorang ibu. Pengumuman yang dilakukan  secara ‘live’ itu  telah dilakukan selepas majlis doa selamat dan kesyukuran di kediaman Siti Nurhaliza dan Datuk K di Bukit Antarabangsa pada 13 Oktober 2017.

Pertamanya, setelah melalui fasa dan tempoh tertentu, saya dan suami mencapai kata sepakat untuk mengumumkn kepad anda semua bahawa saya sedang hamil 4 bulan..

Allhamdulillah, tiada kata yang dapat menggambarkan rasa syukur dan gembiranya keran Allah memberikan kurniaan yang terlalu agung ini selepas 11 tahun kami bersabar. Inilah juga menjadi sebab utama kenapa saya memilih untuk berehat kerana kandungan dan bayi ini menjadi keutamaan saya.

Tujuan saya membuat pengemumuman dan penjelasan ini juga adalah supaya pihak yang berurusan dengan pengurusan saya, SNP memahami keadaan saya yang tidak dapat memenuhi sebarang undangan sejsk beberapa bulan yang lalu dan juga untuk suatu tempoh di masa hadapan. Suka untuk saya kongsi rasa syukur dan gembira  kerana saya masih diberi, menerima indangan untuk mengadakan konsert, persembahan, kemunculan di televisyen dan radio serta menjadi jurucakap kepada pelbagai produk.

Semoga dengan penjelasan ini, segala tanda tanya dan desas desus selama ini telah terjawab kerana saya memutuskan untuk berehat disebabkan oleh kehamilan sulung ini.

 

gambar siti mengandung 4 bulan

 

Allhamdulillah Dan Tahniah Datuk Siti Nurhaliza Umumkan Hamil 4 Bulan

 

gambar siti mengandung 4 bulan

 

siti nurhaliza hamil 4 bulan

 

siti nurhaliza hamil 4 bulan

 

Apa yang menarik lagi Datuk Siti Nurhaliza impikan anak perempuan. Mengikut pengiraaan Datuk Siti Nurhaliza dijangka bersalin pada bulan Mac 2018 nanti. datuk Siti Nurhaliza juga turut menyatakan bahawa dia juga mengalami alahan seperti dia merasakan kulit wajahnya berubah menjadi  kasar sehinggakan dia malu untuk berjumpa dengan orang ramai, serta tidak boleh makan kuetiau dan tidak boleh makan pedas.

Apa-pun RP amat gembira sekali dengan berita gembira daripada Datuk Siti Nurhaliza ini, semoga semuanya berjlan dengan sempurna hendaknya. Tahniah sekali lagi. -Ramenpedas.com

Sumber: IG ctdk

Incoming search terms:

Check Also

Gambar Sekitar Majlis Perkahwinan Anne Curtis Pelakon Popular Filipina

Gambar Sekitar Majlis Perkahwinan Anne Curtis Pelakon Popular Filipina

  Gambar Sekitar Majlis Perkahwinan Anne Curtis Pelakon Popular Filipina Baru-baru ini, Pelakon terkenal Filipina  iaitu …

Gelagat Raja Nazira Safya dan Abangnya YTM Raja Kecil Besar, Raja Azlan Muzaffar Shah Tarik Tumpuan

Gelagat Raja Nazira Safya dan Abangnya YTM Raja Kecil Besar, Raja Azlan Muzaffar Shah Tarik TumpuanCo

  Gelagat Raja Nazira Safya dan Abangnya YTM Raja Kecil Besar, Raja Azlan Muzaffar Shah …

Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Datuk Jalaluddin Hassan Dan Isteri

Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Datuk Jalaluddin Hassan Dan Isteri

  Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Datuk Jalaluddin Hassan Dan Isteri Tahniah diucapkan kepada pelakon terkenal  …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *