Home » drama luar negara » Sipnosis Naagin 2 Drama Bollywood Paling Box Office Tahun Ini

Sipnosis Naagin 2 Drama Bollywood Paling Box Office Tahun Ini

Sipnosis Naagin 2 Drama Bollywood Paling Box Office Tahun Ini

 

Sipnosis Naagin 2 Drama Bollywood Paling Box Office Tahun Ini

Siapa yang mengikuti drama Bollywood Naagin pastinya tidak akan ketinggalan untuk menonton sambungan drama tersebut iaitu Naagin 2. Masih diterajui oleh Mouni Roy sebagai Shivangi seekor ular jadian iaitu anak kepada Shivanya dan Ritik yang juga mati dibunuh. Tetapi untuk Naagin 2 ini heronya telah ditukar kepada Karanvir Bohra yang melakonkan watak sebagi Rocky yang dimana dia juga seekaor ular jadian yang dipanggil Naag.

Drama ini bersiaran di saluran TaraHD 108 astro, setiap hari Sabtu dan  Ahad , jam 4.30 petang. jadi mari RP kongsikan Sipnosis Naagin 2 Drama Bollywood Paling Box Office Tahun Ini;

 

 Sipnosis Drama Naagin Musim ke  2

Tiga bulan selepas peristiwa musim pertama, Shivanya (Mouni Roy) telah melahirkan seorang bayi perempuan yang sihat, Shivangi,(Mouni Roy juga) walaupun enam bulan lebih awal. Hampir 25 tahun kemudian, Shivanya yang janda tidak mahu Shivangi menjadi Ichchhadhari Naagin (ular jadian) untuk melindungi Naagmani. Seorang bomoh memberitahu Shivanya bahawa ini dapat dielakkan dengan Shivangi dikahwinkan sebelum dia bertukar menjadi 25. Rocky (Karanvir Bohra) , tunang Shesha (Adaa Khan) dan anak angkat Yamini (Sudha Chandran) telah jatuh cinta kepada Shivangi. Tidak menyedari hubungan Rocky terhadap Yamini , Shivanya mengatur agar dia menikahi Shivangi.

Pada hari pernikahan, geng Yamini telah membunuh kesemua para tetamu perkawinan (termasuk keluarga Shivangi) dan Shivanya juga turut mati dalam kejadian tersebut. Yamini memberitahu Rocky mengenai kematian mereka, menyalahkan keluarga Shivangi. Rocky berasa amat sedih sekali

Seorang bomoh telah menceritakan kepada  Shivangi,  tentang kehidupan Shivanya, dan memberitahunya bahawa hanya dia boleh menyentuh Naagmani. Dia telah melihat kesemua wajah pembunuh, termasuk seseorang yang dia percaya menjadi ianya adalah Rocky. Shivangi cuba membunuh diri; Walau bagaimanapun, dia telah bertukar dan menjadi Naagin. Dia bersumpah untuk melindungi Naagmani dan membalas dendam terhadap ibunya.

Selepas beberapa hari, hari perkahwinan diantara Rocky dan Shesha. Shivangi datang ke rumah Rocky untuk membalas dendam. Semua orang terkejut melihat dia masih hidup; Walaubagaimanapun, Yamini dan Shesha menerimanya, kerana Shivangi adalah satu-satunya yang dapat menyentuh Naagmani, dan Yamini pun membernakan Shivangi berkahwin dengan Rocky.

Pada hari Karwa Chauth, pembunuh Shivanya ke-8 telah menyerang Shivangi. Rocky menyelamatkan Shivangi, membuatnya sedar bahawa Rocky tidak bersalah. Kemudian, Shivangi membunuh seluruh pembunuh Shivanya.

Shesha dan Yamini belajar bahawa Shivangi adalah Naagin, dan dia membunuh semua pembunuh Shivanya. Shivangi mengubah Shesha menjadi patung dan membunuh Yamini. Shivangi mendapati bahawa Yamini, bapa Rocky, dan keluarga rakan Rocky membunuh Ritik; Selain itu, mereka mahu Naagmani. Rocky bertukar menjadi Ichchhadhari Naag (ular jadian) pada ulang tahun ke-27nya. Rocky membantu Shivangi dalam membunuh semua pembunuh Ritik. Kemudian, Rocky pada akhirnya telah  menikam Shivangi. Apakah kesudahannya, kenapa Rocky menikan Shivangi hanya akan dapat diketahui melalui drama Naagin 3. Sama-sama kita nantikan.

 

Para Pelakon utama Naagin  2

 • Mouni Roy(Seasons 1-3)  sebagai Shivanya Ritik Singh.  dan  Shivangi Rocky Pratap, anak perempuan Shivanya dan Ritik. Kedua Shivanya dan Shivangi adalah Icchadhari Naagin (ular jadian).
 • Adaa Khan(Seasons 1-2) sebagai Shesha (juga dikenali dengan nama samarannya Ruchika) dan Takshika, kedua Ichchhadhari Naagins.
  Sudha Chandran(Musim 1-2) sebagai Yamini Raheja, adik beradik sangram Singh, dan, kemudian, ibu angkat Ritik dan Rocky.
  Arjun Bijlani(Musim 1 -2) Sebagai Ritik Sangram Singh, suami Shivanya dan bapa Shivangi. Bijlani juga memainkan ayah Ritik, Sangram Singh.
  Karanvir Bohra(Musim 2)  sebagai Rocky Mahendra Pratapraja Klan Takshak dan Ichchhadhari Naag.
 • Kinshuk Mahajan(Musim 2) sebagai Rudra, Ichchhadhari Naag.
  Aashka Goradia(Musim 1 -2)  sebagai Rani Avantika, Ratu kerajaan Mahishmati. Dia adalah Icchadhari Madhumakkhi, atau bentuk madu berputar.

Gambar-gambar pelakon Naagin 2

 

Sipnosis Naagin 2 Drama Bollywood Paling Box Office Tahun Ini

 

sipnosis naagin 2

 

sipnosis naagin 2

 

gambar shivangi naagin 2

 

gambar shivangi naagin 2

 

Rocky n shivangi

 

Rocky n shivangi

 

Pastinya Naagin 2 ini akan menjanjikan drama yang best seperti Naagin musim pertama, Mouni Roy cantik sangat sebagai Naagin dan Shivangi. tengok jangn tak tengok.-Ramenpedas,com

Sumber: Wikipedia / IG # Naagin2

Incoming search terms:

Check Also

Gambar Sekitar Perkahwinan Pelakon Drama Korea Lee Dong Gun Dan Joo Yoon Hee

Gambar Sekitar Perkahwinan Pelakon Drama Korea Lee Dong Gun Dan Joo Yoon Hee

  Gambar Sekitar Perkahwinan Pelakon Drama Korea Lee Dong Gun Dan Joo Yoon Hee Tahniah …

Cosplay Anime Jepun Gadis Berhijab Tarik Perhatian Dunia

Viral Cosplay Anime Jepun Gadis Berhijab Tarik Perhatian Dunia

  Viral Cosplay Anime Jepun Gadis Berhijab Tarik Perhatian Dunia Peminat-peminat Anime jepun, seperti Naruto, …

Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Anak Perempuan Aziz M Osman

Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Anak Perempuan Aziz M Osman

  Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Anak Perempuan Aziz M Osman tahniah diucapkan kepada …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *