Home » Hiburan » Lirik Lagu Lara Dalam Kerinduan – Lagu Raya Aiman Tino

Lirik Lagu Lara Dalam Kerinduan – Lagu Raya Aiman Tino

Lirik Lara Dalam Kerinduan -  Aiman Tino

Lirik Lagu Lara Dalam Kerinduan – Lagu Raya Aiman Tino

Insyaallah Esok Kite akan bertemu lagi dengan bulan ramadan bulan yang paling mulia..  RP percaya semua tengah sibuk dengan persiapan menyambut puasa dan raya.. kann dalam menyambut ramadan ini.. mood raya mesti dah on kan.. bertambah mood raya RP tahun ni bila dengar lagu raya Aiman Tino…   Lagu nih memang menyentuh hati.. buat kite teringat kampung halaman.. ayah dan ibu.. tahniah aiman kerana berjaya melahirkan raya yang berkualiti.. RP percaya lagu nih akan popular di coron-corong radio..   jadi jom RP kongsikan Lirik Lagu raya Aiman Tino ..

Lirik Lagu Lara Dalam Kerinduan - Lagu Raya Aiman Tino

Lirik Lara Dalam Kerinduan –  Aiman Tino

Termenung
Raya Hampir tiba
Terkenang Pada ayahanda
Yang Jauh disana

Ku Rindu mahu bersama mu
Bersalaman Di hari raya
Jatuh air mataku
Sedihnya raya ku tanpa mu
Mahu gembira mahu kau ada bersamaku

Di Hari yang mulia
Pasti akan terluka
Oh Tuhan tabahkan hatiku
Selamat Hari raya ku ucapkan pada semua saudara
Biarkan Ku sepi tanpa mu
Di Hari yang mulia
Ku Ucapkan pada mu
Selamat Hari raya

Selamat Hari raya ku ucapkan pada semua saudara
Biarkan Ku sepi tanpa mu
Di Hari yang mulia
Ku Ucapkan pada mu

Selamat Hari raya

Termenung
Raya Hampir tiba
Terkenang Pada ayahanda
Yang Jauh disana

Menuju Ku ke pesara mu
Ku Berdoa pada yang Esa
Ampunkan Dosa dosa mu.

Video Official Lagu Raya Aiman Tino -Lara Dalam Kerinduan 

Buat Korang yang berjauhan dengan family cepat-cepat la booking tiket nanti tak dapat balik raya makin sedih lak layan lagu nih… huhuhuhu ape pun RP nk ucapkan selamat menyambut bulan ramadan Al mubarak.. semoga kita semua dapat kumpul pahala banyak bnyak tahun nih… -ramenpedas.com

Sumber: 1liriklaguu / Yourtube Aries Music

Incoming search terms:

Check Also

Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Anak Perempuan Aziz M Osman

Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Anak Perempuan Aziz M Osman

  Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Anak Perempuan Aziz M Osman tahniah diucapkan kepada …

Gambar Sekitar Majlis Perkahwinan Lee Si Young Pelakon Drama Korea

Gambar Sekitar Majlis Perkahwinan Lee Si Young Pelakon Drama Korea

  Gambar Sekitar Majlis Perkahwinan Lee Si Young Pelakon Drama Korea Semalam telah berlangsungnya Majlis …

Lirik lagu Sumpah Cintaku -Asfan Shah Ost Titian Cinta

Lirik lagu Sumpah Cintaku -Asfan Shah Ost Titian Cinta

  Lirik lagu Sumpah Cintaku -Asfan Shah Ost Titian Cinta Sekarang nih heboh diperkatan mengenai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *