Home » gambar artis » Gambar Sekitar Majlis Ulang Tahun Perkahwinan Romantis Siti Sarah Dan Shuib

Gambar Sekitar Majlis Ulang Tahun Perkahwinan Romantis Siti Sarah Dan Shuib

 

Gambar Sekitar Majlis Ulang Tahun Perkahwinan Romantis Siti Sarah Dan Shuib

 

 

 

Gambar Sekitar Majlis Ulang Tahun Perkahwinan Romantis Siti Sarah Dan Shuib

Sweet betul la Shui Sepahtu nih, ini kerana dia sememangnya seorang yang berpegang pada janji, pada 26/02/02017 semalam Shuib Sepahtu dan juga isteri tercintanya, Siti Sarah telah selamat melangsungkan majlis persandingan kali pertama mereka  di Bora Ombak Marina, Putrajaya. Majlis adalah bersempena Ulang Tahun Perkahwinan mereka yang ke 6 tahun. Bagi memperingati hari tersebut, Shuib Sepahtu telah membuat kejutan kepada Siti Sarah majlis persandingan mereka ini.

Menurut Shuib sebelum ini, majlis yang diadakan semalam ini adalah janjinya kepada isteri tercintanya itu kerana dahulunya mereka hanya sekadar bernikah dan tidak mengadakan majlis persandingan.

Menurut Shuib lagi, Saya tidak kisah dikecam orang kerana ini adalah penghargaan saya buat isteri saya. Orang tidak tahu keadaan saya waktu mula-mula dahulu berkahwin dengan Sarah. Keikhlasannya hatinya menerima saya dalam keadaan yang saya tidak punya apa-apa kerana baru mula bertapak dalam bidang seni sangat-sangat saya hargai,” katanya sebelum ini.

Di majlis itu juga, Shuib turut membuat kejutan dengan menyanyikan lsebuah agu yang hasil ciptaannya sendiri , buat isteri tercinta, lagu yang berjudul Aku Lelakimu selain turut menyampaikan ucapan yang romantis kepda Sarah sebelum dia menyarungkan sebentuk cincin ke jari manis Sarah. Lebih istimewa lagi cincin tersebut telah di bawa sendiri anak sulung pasangan ini ke pelamin cinta mereka. sarah begitu anggun mengenakan busana berwarna putih keemasan manakala shuib begitu segak memakai tuxedo.

Pada akhir majlis persandingan mereka, Sarah juga turut mendendangkan dua buah lagu yang berjudul, Kaulah Segalanya dan Mencintaimu. Apa yang pastinya, apa yang telah dilakukan oleh Shuib sebagai suami adalah sesuatu yang pastinya akan dihargai dan diingati oleh isterinya apabila  Shuib sendiri baru keluar dari hospital kerana tekanan darah rendah.

Majlis ini juga turut dimeriahkan lagi dengan  kehadiran ahli kelaurga, sanak saudara dan juga selebriti serta juga sahabat baik Shuib sendiri yang baru sahaja bergelar suami isteri semalam iaitu Jep dan juga Sari Yanti. Jadi mari RP kongsikan beberapa Gambar Sekitar Majlis Ulang Tahun Perkahwinan Romantis Siti Sarah Dan Shuib untuk anda;

 

Gambar Sekitar Majlis Ulang Tahun Perkahwinan Romantis Siti Sarah Dan Shuib  Sweet betul la Shui Sepahtu nih, ini kerana dia sememangnya seorang yang berpegang pada janji, pada 26/02/02017 semalam Shuib Sepahtu dan juga isteri tercintanya, Siti Sarah telah selamat melangsungkan majlis persandingan kali pertama mereka  di Bora Ombak Marina, Putrajaya. Majlis adalah bersempena Ulang Tahun Perkahwinan mereka yang ke 6 tahun. Bagi memperingati hari tersebut, Shuib Sepahtu telah membuat kejutan kepada Siti Sarah majlis persandingan mereka ini.

 

 

sarah dan shuib sanding

 

sarah dan shuib sanding

 

gambar sarah dan shuib sanding

 

gambar sarah dan shuib sanding

 

majlis ulang tahun perkahwinan sarah dan shuib

 

Apa-apa pun RP ucapkan semoga hubungan mereka akan kekal selamanya. Cantiknya Srah maln nih, tetap maintain cantik awalupun anak dah tiga, semoga bahagia selamanya-Ramempedas.com

Sumber: Rotikaya / IG sitisarahraisudin / #sarahshuibsanding / Offical Photografer Dahliaproduction

 

Incoming search terms:

Check Also

Viral Video Eksklusif Majlis Pertunangan Fattah Amin Dan Fazura

Viral Video & Gambar Eksklusif Majlis Pertunangan Fattah Amin Dan Fazura

    Viral Video & Gambar Eksklusif Majlis Pertunangan Fattah Amin Dan Fazura Pada 23/11/2017 …

Sipnosis Drama Korea Terbaru Nothing To Lose- Yun Woo Jin & Park Eun Bin

Sipnosis Drama Korea Terbaru Nothing To Lose- Yun Woo Jin & Park Eun Bin

  Sipnosis Drama Korea Terbaru Nothing To Lose- Yun Woo Jin & Park Eun Bin …

Sipnosis Drama My Coffee Prince - Fattah Amin Dan Janna Nick

Sipnosis Drama My Coffee Prince – Fattah Amin Dan Janna Nick

  Sipnosis Drama My Coffee Prince – Fattah Amin Dan Janna Nick Jangn lupa untuk …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *