Home » artis korea » Running Man Akhirnya Dibubarkan selepas 7 tahun 7 Ahli pada Tahun 2017

Running Man Akhirnya Dibubarkan selepas 7 tahun 7 Ahli pada Tahun 2017

Running Man Akhirnya Dibubarkan selepas 7 tahun 7 Ahli pada Tahun 2017

Running Man Akhirnya Dibubarkan selepas 7 tahun 7 Ahli pada Tahun 2017

Sejak 2 minggu lalu Selepas Kang Gary mengambil keputusan untuk menarik diri dari Running Man sudah ramai peminat bersedih dan mengatakan tidak mahu menonton Runing Man lagi.. Betul la orang percakapan tuh satu doa, apabila secara tiba-tiba timbulnya kontroversi tarik diri dari Song Ji Hyo dan Kim Jong Kook, kontroversi tersebut akhirnya menjadi kontroversi yang lebih besar.. apabila pihak Agensi Song Ji Hyo dan Kim Jong Kook mengatakan artis mereka telah disingkirkan dan bukannya menarik diri.. yang seperti dilaporkan oleh media..

sekaligus menaikkkn kemarahan nitizen.. yang sangat menyayangi Ji Hyo dan juga Jong kook… pihak produksi  SBS dituduh kejam kerana membuang mereka.. Kang Ho Dong juga yang dikatakan bakal  diseerap masuk ke dalam Running musim Baru serta merta menolak pelawaan itu berikutan kontroversi penyikiran Ji Hyo Dan Juga Jong Kook ..

Setelah Spekulasi menjadi lebih teruk  Mereka telah mengadakan pertemuan di Seoul dan membuat mesyuarat tergempar untuk menyelesaikan salah faham serta masalah komunikasi mengenai kontroversi tersebut. Akhirnya Mereka mencapai kata sepakat untuk membubarkan kesemua ahli dan program Running man pada January ini.. Dengan segala perkara yang berlaku, kesemua mereka akhirnya

mempertimbangkan keputusan untuk meninggalkan Running Man dengan rela hati, jika perkara ini berlaku maka tiada lagi Running Man,”

Apa yang RP boleh ckp RP sangat sedih dengan berita ini.. RP mengikuti Running Man sejak tahun 2011 lagi.. orang yang mula-mula menarik minat RP untuk menonton Runing Man  adalah Lee Kwang Soo..Mamat Zirafah yang comot dan betul-betul penakot.. Episode pertama yang RP tonton Adalah episode protect the boss dengan Artis jemputan Ji Sung.. Sejak dari tuh RP tak pernah miss tengok Runnning Man.. Dari Watak

lee Kwang Soo Zirafah yang bodoh lembab sampai la dia mampu mengalahkan Si harimau yang ganas kim Jong Kook..

Yang lebih menjadi perhatian adalah Monday Couple Kang Gary Dan Song Ji Hyo.. pasangan nih memang Menjadi perhatian seluruh dunia..

Tidak perlu disangkal lagi.. Running Man memang ada Kekuatannya yang tersendiri.. setiap dari 7 orang ahli mempunyai karekter masing-masing.. populariti Runing Man Melonjak naik sekelip mata.. hingga Dikenali Seluruh Dunia..

Tapi bagaimanapun setelah tujuh tahun belari.. begitu banyak program Variety lain yang tumbuh bak cendawan.. lebih-lebih lagi program nyanyian yang sedikit sebanyak memberi impak kepada Running Man..

Semakin Hari Semakin jatuh Rantingnya di tayangan TV korea.. Walaupun Worldwide masih Mengilai Running Man.. Tapi di korea Rantingnya Jatuh teruk..

Antara Sebab Yang RP nampak adalah.. konsep permainan yang dah semakin berubah kepada boring.. permainan tag nama mula dikurangkan.. dan apa yang RP tahu PD asal Program Running Man telah pun berpindah ke Running Man Chinese.. jadi itu mungkin jugak faktor kepincangan program Runing Man yang Gah ini..

Menurut SBS, anggota Running Man telah mengadakan pertemuan rahsia bersama penerbit hari ini untuk menyelesaikan isu berkenaan.

Perbincangan itu juga turut dihadiri oleh Kim Jong Kook dan Song Ji Hyo.

“Selepas perbincangan dilakukan, kedua-dua pihak bersetuju dan mengambil keputusan untuk

menamatkan program Running Man  pada akhir Februari 2017.

Kenangan Running Man 

 

runningman bubar

Running man akan ditamatkan running man berakhir

kenangan runing man

running man dittamatkan

Kronologi Running Man 

Nombor 7012

Pada episod “Running Man” (episod 267), ahli-ahli bermain permainan di mana enam daripada mereka terpaksa memilih nombor rawak dan Yoo Jae Suk terpaksa melompat tali nombor yang dia fikir mereka mengambil.

Ahli-ahli dipilih nombor tujuh dan cukup gila,Yoo Jae Suk melompat 7 kali. Ia adalah pekara yang mudah, tetapi  episod ini sangat beremosi kerana kerjasama luar biasa mereka.

Sejak episod itu, nombor tujuh telah menjadi simbolik keluarga ini. Dalam episod seterusnnya  7012 adalah kata laluan untuk Gary untuk melarikan diri. Nombor-nombor 012 bermaksud “selama-lamanya” dalam bahasa Korea. Comel Kan..

Lee Kwang Soo Ada banyak Nama Panggilan 

Lee Kwang Soo Dikenali  Zirafah? Kwangvatar? Dan  Prince of Asia?

Monday Couple 

Kang Gary dan Song Ji Hyo

Nasib Buruk Kwang Soo dan nasib baik Ji Hyo

Kwang Soo Pecahkan Telur mentah Setiap kali Ada game yang melibatkan telur

dan Nasib Baik Ji hyo Yang Banyak Kali Menyelamatkan dirinya..

lee kwang so bad luck

Kim Seok Jin Yang dirsingkir 

Kim seok Jin yang selalu disingkirkan di permulaan permainan

7012 7 tahun 7 Ahli pada Tahun  Dan ditamatkan pada 2017

ji hyo cry

Walaupun sangat sedih .. tapi Running Man Akan Sentiasa ada Dalam Hati Kami.. Dan Running man Tetap akan Menjadi Sejarah.. Kepada Semua Ahli Running Man Terima Kasih Kerana Telah Menghiburkan kami selama 7 tahun.. Never Say Good Bye.. #staystrong  

Sumber: Google/IG Runnningmandoodle

Incoming search terms:

Check Also

Gambar Sekitar Majlis Resepsi Laudya Cynthia Bella Dan Engku Emran Di Bandung

Gambar Sekitar Majlis Resepsi Laudya Cynthia Bella Dan Engku Emran Di Bandung

      Gambar Sekitar Majlis Resepsi Laudya Cynthia Bella Dan Engku Emran Di Bandung …

Gambar Sekitar Majlis Pertunangan Elfira Loy Dan Sufian Suhaimi

Gambar Sekitar Majlis Pertunangan Elfira Loy Dan Sufian Suhaimi

  Gambar Sekitar Majlis Pertunangan Elfira Loy Dan Sufian Suhaimi Tahniah diucapkan kepada Elfira Loy …

Gambar Putera Abdul Mateen Yang Teramat Kacak Sekitar Perarakan Khas Sempena Sambutan Jubli Emas Sultan Brunei

Gambar Putera Abdul Mateen Yang Teramat Kacak Sekitar Perarakan Khas Sempena Sambutan Jubli Emas Sultan Brunei

  Gambar Putera Abdul Mateen Yang Teramat Kacak Sekitar Perarakan Khas Sempena Sambutan Jubli Emas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *