Home » Lagu Baru » Lirik lagu Jomblo Happy-Gamma1 Dan Muzik Video Official

Lirik lagu Jomblo Happy-Gamma1 Dan Muzik Video Official

Lirik lagu Jomblo Happy-Gamma1 Dan Muzik Video Official

Lirik lagu Jomblo Happy-Gamma1 Dan Muzik Video Official

RP Pernah dengar lagu nih tapi tak tahu siapa penyanyinya.. sampailah diorang buat persembahan di konsert af minggu suku akhir yang lepas, Lagu nih memang sedap sampai RP rasa nk joget joget bila dengar hihi..

Lagu Jomblo Happy yang berkonsepkan dangdut ini asalnya adalah lagu rusia yang bertajuk Kanikuly, yang sebelum ini pernah dialih ke bahasa english pada  2007 kini dibawakan pula dalam bahasa indonesia oleh band Gamma1, 

Bukan setakat lagu je yang enjoy lirik dia pun best, mengisahkan orang  JOMBLO-bujang tanpa cinta yang TETAP happy tak perlu susah hati sebab boleh hidup bebas Terbang  kesana sini hihi,  Memang sangat sesuai untuk korang yang single mingle diluar sana..

Lirik lagu Jomblo Happy-Gamma1

Ini memang lagu Istimewa untuk korang  la ape lagi?? jom  layannn

Lirik lagu Jomblo Happy-Gamma1

Sedikit pun ku tak merasa malu
Tanpa ada kekasih di hatiku
Bukan berarti ku tak punya rasa
Untuk menjalin cinta

Ku tak pernah merasa kesepian
Atau mengangap sebuah cobaan
Hidup ku ini penuh dengan cinta
Dan ku sangat bahagia

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Bukan karna tak mampu
Untuk cari kekasih

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Biar ku bisa bebas
Terbang kesana sini

Aku masih ingin terbang ke bulan
Dan memeluk semua bintang-bintang
Aku masih ingin terus berjalan
Tanpa ada ikatan

Tak kan ku biarkan rasa kecewa
Membuat ku diam dan tak bersuara
Ku yakin di suatu saat nanti
Ada cinta abadi

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Bukan karna tak mampu
Untuk cari kekasih

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Biar ku bisa bebas
Terbang kesana sini

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Bukan karna tak mampu
Untuk cari kekasih

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Biar ku bisa bebas
Terbang kesana sini

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Bukan karna tak mampu
Untuk cari kekasih

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Biar ku bisa bebas
Terbang kesana sini
Jomblo happy

Tekan sini kalau nak tengok muzik>>>> Video Official Jomblo Happy 

Versi asal rusia>> Kanikuly

Versi UK >>Boom-How Do You Do

maksud Jomblo Happy

~P/s  Tapi bagi RP versi indon jugak sedap.. RP suka dengar suara penyanyi lelaki tuh! serak serak gitu kan..=P i like!

Incoming search terms:

Check Also

Lirik Kasih Lebaran - Suffian Suhaimi

Lirik Lagu Kasih Lebaran – Lagu Raya Suffian Suhaimi

Lirik Lagu Kasih Lebaran – Lagu Raya Suffian Suhaimi Eh2 Bukan Aiman tino  je ada …

Lirik Lara Dalam Kerinduan - Aiman Tino

Lirik Lagu Lara Dalam Kerinduan – Lagu Raya Aiman Tino

Lirik Lagu Lara Dalam Kerinduan – Lagu Raya Aiman Tino Insyaallah Esok Kite akan bertemu …

Lirik Lagu Pesan -Irfan Haris Ost Drama Ku Kirim Cinta

Lirik Lagu Pesan -Irfan Haris Ost Drama Ku Kirim Cinta

  Lirik Lagu Pesan -Irfan Haris Ost Drama Ku Kirim Cinta Penyanyi muda Irfan Haris …

One comment

  1. lagu ni memang best, ada satu hari tu 73 kali aku mainkan tanpa rasa jemu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *