Home » gosip artis malaysia » Syamsul Yusof Sahkan Puteri Sarah Sudah Hamil 3 Bulan

Syamsul Yusof Sahkan Puteri Sarah Sudah Hamil 3 Bulan

Syamsul Yusof Sahkan Puteri Sarah Sudah Hamil 3 Bulan

 

Syamsul Yusof Sahkan Puteri Sarah Sudah Hamil 3 Bulan

Sudah dua tahun mereka mendirikan rumah tangga, akhirnya pasangan bahagia Syamsul Yusof  dan Puteri Sarah Liyana bakal bergelar ibu dan bapa tidak lama lagi selepas beliautelah mengesahkan bahawa isteri tercintanya, Puteri Sarah Liyana kini sedang hamil 3 bulan.

Menurut Syamsul sendiri, beliau sebenarnya tidak mahu lagi untuk mengumumkan perkara tersebut kerana usia kandungan sSarah itu masih di peringkat awal lagi, tetapi beliau tidak sampai hati pula untuk merahsiakan lebih lama perkara itersebut daripada pengetahuan ibu dan bapanya.

‘Sebenarnya saya tidak mahu beritahu orang lain sebab bimbangkan kandungan Sarah yang masih di peringkat awal . Malahan, saya hanya memberitahu ayah dan ibu saya pada raya haji yang lalu. Tidak sampai hati nak berahsia lebih lama lagi bila melihat ayah saya bermain-main dengan cucu dia yang lain’.

Puteri Sarah pernah mengalami keguguran sebelum ini, dan itu menyebabkan Syamsul kali ini melarang Puteri Sarah daripada untuk berlakon dan supaya Sarah dapat mengurangkan kerjanya di butiknya itu demi menjaga kandungannya itu.

Kali ini saya juga meminta Sarah untuk mengurangkan kerja-kerjanya di butik agar dia dapat berehat dan menjaga kandungan sepenuhnya. Kami mengambil tambahan pekerja agar Sarah tidak perlu selalu ke butik di Bangsar setiap hari. Saya juga tidakk izinkan dia buntuk erlakon ketika hamil ini.

Saya sendiri akan membantu menjaga kandungan Sarah dengan menyediakan pemakanan yang sihat sesuai dengan wanita hamil. Kena banyak-banyak bersabar jugalah, katanya lagi.

 

Tahniah sekali lagi RP ucapkan kepada pasangan romantis Syamsul Yusof dan Puteri Sarah ini. Semoga segala proses kehamilan dan proses bersalin nanti akan berjalan dengan lancar- insyaallah. Tidak sabarnya rasanya ingin melihat cahaya mata pertama mereka berdua yang cukup hensem dan cantik ini. .-Ramenpedas.com

Sumber: BN

Incoming search terms:

Check Also

Viral Video Eksklusif Majlis Pertunangan Fattah Amin Dan Fazura

Viral Video & Gambar Eksklusif Majlis Pertunangan Fattah Amin Dan Fazura

    Viral Video & Gambar Eksklusif Majlis Pertunangan Fattah Amin Dan Fazura Pada 23/11/2017 …

Sipnosis Drama Korea Terbaru Nothing To Lose- Yun Woo Jin & Park Eun Bin

Sipnosis Drama Korea Terbaru Nothing To Lose- Yun Woo Jin & Park Eun Bin

  Sipnosis Drama Korea Terbaru Nothing To Lose- Yun Woo Jin & Park Eun Bin …

Sipnosis Drama My Coffee Prince - Fattah Amin Dan Janna Nick

Sipnosis Drama My Coffee Prince – Fattah Amin Dan Janna Nick

  Sipnosis Drama My Coffee Prince – Fattah Amin Dan Janna Nick Jangn lupa untuk …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *