Home » gambar artis » Sekitar Majlis Perkahwinan Hetty Sarlene Dan Dani Aaqil

Sekitar Majlis Perkahwinan Hetty Sarlene Dan Dani Aaqil

Sekitar Majlis Perkahwinan Hetty Sarlene Dan Dani Aaqil

 

Sekitar Majlis Perkahwinan Hetty Sarlene Dan Dani Aaqil

Tahniah RP ucapkan kepada pelakon dan penyanyi, Hetty Sarlene yang  telah melangsungkan majlis perkahwinannya pada 23/07/2016 dengan seorang jejaka pilihannya hatinya yang berasal dari London yang bernama Daniel Oakes atau nama Islamnya Dani Aaqil. Majlis perkahwinan yang cukup indah dam neriah tersebut  telah diadakan di Royal Palm @ Clarke Quay, Singapura. Siapa yang tidak kenal dengan pelakon yang cukup terkenal dengan drama-drama yang cukup terkenal beliau iaitu Sembilu 1 dan sembilu 2, serta banyak lagi.

Memetik sumber Berita Harian Online, majlis akad nikah telah pun disempurnakan oleh kadi Salim Jasman dan telah berwalikan bapa Hetty sendiri,  En. Abdul Hamid Hassan. Pada majlis itu juga, pengantin lelaki iaitu Dani Aaqil telah menyerahkan mas kahwin sebanyak RM300 berserta dulang-dulang  hantaran, manakala pihak pengantin perempuan membalas dengan lima dulang hantaran diiringi wang hantaran sebanyak RM53,500.

 

Dalam majlis yang telah diadakan secara sederhana tetapi amat meriah itu, Hetty  Sarlene kelihatan begitu anggun sekali ketika mengenakan busana berwarna putih, manakala pasangannya pula tampak segak berpakaian lengkap baju melayu yang turut sedondon warnanya. Lebih indah lagi apabila upacara majlis tersebut turut bertemakan taman dan bunga-bunga menghiasi dekorasi keseluruhan majlis yang bahagia itu.

 

Pada masa yang sama juga, majlis resepsi serta persandingan telah turut diadakan di lokasi yang sama. Manakala bagi majlis resepsi pada sebelah pihak lelaki pula dijangka bakal diadakan di London pada akhir tahun ini juga. A

pa pun tahniah diucapkan RP  ucapkan kepada Hetty Sarlene dan pasangan, Dani Aaqil, semoga perkahwinan  mereka ini akan terus bahagia dan berkekalan hingga ke anak cucu.

 

Sekitar Majlis Perkahwinan Hetty Sarlene Dan Dani Aaqil, hetty sarlene kahwin, perkahwinan hetty sarlene, hetty sarlene bernikah, majlis pekwinan hetty sarlene

 

hetty sarlene berkahwin

hetty sarlene berkahwin

 

Cantik sangat Hetty , selamat pengantin baru kami ucapkan. – Ramenpedas.com

Sumber: Rotikaya

Incoming search terms:

Check Also

Viral Video Eksklusif Majlis Pertunangan Fattah Amin Dan Fazura

Viral Video & Gambar Eksklusif Majlis Pertunangan Fattah Amin Dan Fazura

    Viral Video & Gambar Eksklusif Majlis Pertunangan Fattah Amin Dan Fazura Pada 23/11/2017 …

Sipnosis Drama Korea Terbaru Nothing To Lose- Yun Woo Jin & Park Eun Bin

Sipnosis Drama Korea Terbaru Nothing To Lose- Yun Woo Jin & Park Eun Bin

  Sipnosis Drama Korea Terbaru Nothing To Lose- Yun Woo Jin & Park Eun Bin …

Sipnosis Drama My Coffee Prince - Fattah Amin Dan Janna Nick

Sipnosis Drama My Coffee Prince – Fattah Amin Dan Janna Nick

  Sipnosis Drama My Coffee Prince – Fattah Amin Dan Janna Nick Jangn lupa untuk …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *