Home » artis luar negara » Ahn Jae Hyun Dan Go Hye Sun Mengumumkan Bakal Berkahwin

Ahn Jae Hyun Dan Go Hye Sun Mengumumkan Bakal Berkahwin

Ahn Jae Hyun Dan Goo Hye Sun Mengumumkan Bakal Berkahwin

 

 

Ahn Jae Hyun Dan Goo Hye Sun Mengumumkan Bakal Berkahwin

Tidak sampai beberapa bulan, kita telah dikejutkan dengan perkhabaran bahawa hero dan heroin drama bersiri korea popular iaitu Blood, sedang hangat bercinta , tiba-tiba pada hari ini kita dikejutkan sekali lagi dengan berita gembira bahawa pasangan popular korea ini akan melangsungkan perkahwinan.

perkhabaharan berita gembira ini sememngnya mengejutkan seluruh dunia peminat kedua-dua pelakon dan model popular ini. BH Entertaiment iaitu agensi bagi Ahn Jae Hyun telah mengesahkan bahawa pasangan bahagia ini akan melangsungkan perkahwinan mereka pada 21 Mei ini.

Menurut kedua-dua agensi mereka, mereka telah mengeluarkan kenyataan yang dimana mereka telah berfikir dengan mendalam yang dimana mereka ingin sekali memenuhi diantara satu sama lain, saling mencintai diantara satu sama lain dan amat memahami diantara satu sama lain dan mereka juga telah belajar bagaimana pentingnya untuk hidup untuk orang lain semasa mereka bersama-sama, dan menurut mereka lagi, mereka akan sentiasa menghormati satu sama lain.

Menurut mereka lagi majlis perkahwinan mereka nanti akan berlangsung secara sederhana sahaja disamping keluarga tercinta dan sahabat-sahabat mereka sahaja. Bahkan juga Ahn Jae Hyun dan Goo Hye sun juga turut menyatakan mereka akan menyumbangkan apa-apa sahaja sponsor yang diterima nanti kepada badan kebajikan.

Go Hye Sun milai dikenali selepas membintangi drama paling populr korea iaitu Boys Over Flower bersama dengan pelakon paling terkenal sekarang iaitu Lee Min Ho, manakala Ahn Jae Hyun pula mulai dikenali dengan drama paling popular korea iaitu My Love From The Star yang dimana turut dibintangi oleh Kim So Hyun.

Apa-apa pun tahniah RP ucapkan, tidak sabar hendak tengok majlis perkahwinanya nanti. tahniah Ahn Jae Hyun dan Goo Hye Sun. –RamenPedas.com

Sumber: Allkpop

Incoming search terms:

Check Also

Lirik Lagu Separuh Mati Ku Bercinta -Dayang Nurfaizah Ost Pinggan Tak Retak Nasi tak Dingin

Lirik Lagu Separuh Mati Ku Bercinta -Dayang Nurfaizah Ost Pinggan Tak Retak Nasi tak Dingin

  Lirik Lagu Separuh Mati Ku Bercinta -Dayang Nurfaizah Ost Pinggan Tak Retak Nasi tak …

Gambar Sekitar Sambutan Majlis Hari Lahir Yusuf Iskandar

Gambar Sekitar Sambutan Majlis Hari Lahir Yusuf Iskandar

  Gambar Sekitar Sambutan Majlis Hari Lahir Yusuf Iskandar Baru-baru ini pasangan selebriti popular Hanis …

Sipnosis Drama Pinggan Tak Retak Nasi Tak Dingin- Slot Akasia

Sipnosis Drama Pinggan Tak Retak Nasi Tak Dingin- Slot Akasia

      Sipnosis Drama Pinggan Tak Retak Nasi Tak Dingin- Slot Akasia Jangan lupa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *