Home » artis luar negara » Ahn Jae Hyun Dan Go Hye Sun Mengumumkan Bakal Berkahwin

Ahn Jae Hyun Dan Go Hye Sun Mengumumkan Bakal Berkahwin

Ahn Jae Hyun Dan Goo Hye Sun Mengumumkan Bakal Berkahwin

 

 

Ahn Jae Hyun Dan Goo Hye Sun Mengumumkan Bakal Berkahwin

Tidak sampai beberapa bulan, kita telah dikejutkan dengan perkhabaran bahawa hero dan heroin drama bersiri korea popular iaitu Blood, sedang hangat bercinta , tiba-tiba pada hari ini kita dikejutkan sekali lagi dengan berita gembira bahawa pasangan popular korea ini akan melangsungkan perkahwinan.

perkhabaharan berita gembira ini sememngnya mengejutkan seluruh dunia peminat kedua-dua pelakon dan model popular ini. BH Entertaiment iaitu agensi bagi Ahn Jae Hyun telah mengesahkan bahawa pasangan bahagia ini akan melangsungkan perkahwinan mereka pada 21 Mei ini.

Menurut kedua-dua agensi mereka, mereka telah mengeluarkan kenyataan yang dimana mereka telah berfikir dengan mendalam yang dimana mereka ingin sekali memenuhi diantara satu sama lain, saling mencintai diantara satu sama lain dan amat memahami diantara satu sama lain dan mereka juga telah belajar bagaimana pentingnya untuk hidup untuk orang lain semasa mereka bersama-sama, dan menurut mereka lagi, mereka akan sentiasa menghormati satu sama lain.

Menurut mereka lagi majlis perkahwinan mereka nanti akan berlangsung secara sederhana sahaja disamping keluarga tercinta dan sahabat-sahabat mereka sahaja. Bahkan juga Ahn Jae Hyun dan Goo Hye sun juga turut menyatakan mereka akan menyumbangkan apa-apa sahaja sponsor yang diterima nanti kepada badan kebajikan.

Go Hye Sun milai dikenali selepas membintangi drama paling populr korea iaitu Boys Over Flower bersama dengan pelakon paling terkenal sekarang iaitu Lee Min Ho, manakala Ahn Jae Hyun pula mulai dikenali dengan drama paling popular korea iaitu My Love From The Star yang dimana turut dibintangi oleh Kim So Hyun.

Apa-apa pun tahniah RP ucapkan, tidak sabar hendak tengok majlis perkahwinanya nanti. tahniah Ahn Jae Hyun dan Goo Hye Sun. –RamenPedas.com

Sumber: Allkpop

Incoming search terms:

Check Also

Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Anak Perempuan Aziz M Osman

Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Anak Perempuan Aziz M Osman

  Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Anak Perempuan Aziz M Osman tahniah diucapkan kepada …

Gambar Sekitar Majlis Perkahwinan Lee Si Young Pelakon Drama Korea

Gambar Sekitar Majlis Perkahwinan Lee Si Young Pelakon Drama Korea

  Gambar Sekitar Majlis Perkahwinan Lee Si Young Pelakon Drama Korea Semalam telah berlangsungnya Majlis …

Gambar Sekitar Majlis Birthday Bash Fattah Amin Dan Fazura

Gambar Sekitar Majlis Birthday Bash Fattah Amin Dan Fazura

  Gambar Sekitar Majlis Birthday Bash Fattah Amin Dan Fazura Baru-baru ini telah berlangsungnya Majlis …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *