Home » percutian » SENARAI HARGA PAKEJ MURAH KE KOREA 2016

SENARAI HARGA PAKEJ MURAH KE KOREA 2016

SENARAI HARGA PAKEJ MURAH KE KOREA 2016

SENARAI HARGA PAKEJ MURAH KE KOREA 2016

Oke malam tadi PP dah cerita Sebar sedikit tentang keunikkan korea Dan

PERKARA YANG KITA PERLU TAHU SEBELUM MELANCONG KE KOREA?

Sekarang PP nak  Share pulak senarai harga pakej murah ke korea untuk tahun 2016  yang disediakan oleh Muslimtravelbug, Pakej Diorang nih memang lain dari yang lain.. harganya murah  malah lengkap kita tak perlu risau sebab semuanya diorang akan bantu.. sebab diorang nih pun merupakan student  dan ex Student malaysia yang berada di korea!!

Oke Ni semua adalah pakej percutian murah ke korea 2016 yang diuruskan oleh Muslimtravelbug.com.

Pakej mereka bermula dari RM2700 hinggA RM3200 (Bergantung kepada jenis-jenis pakej) tapi semuanya menarik dan termasuk tiket penerbangan.

pakej percutian korea 2016

Asalnya mereka adalah pelajar di Korea selatan dan menguruskan keperluan percutian orang Malaysia di Korea. Mereka dah beroperasi sejak 2012 lagi dan semua urusan adalah direct daripada korea. Mungkin sebab itu harga mereka jauh lebih murah daripada lain, Pandai kan Anak muda Malaysia berniaga PP pun kagum dengan diorang nih malah kefasihan mereka berbahasa korea memudahkan lagi segala urusan disana .

Berikut adalah senarai pakej murah korea 2016

April

17-21 April 2016

19-24 April 2016

 

May

12-16 May 2016

19-23 May 2016

 

Ogos

4-8 Ogos 2016

18- 22 Ogos 2016

 

Sept

14-18 Sept 2016

22-26 Sept 2016

 

Oktober

19-23 Oct 2016

26-30 Oct 2016

 

Nov

2-6 Nov 2016

9-13 Nov 2016

 

Dec

2-6 DEC 2016 

5-9 DEC 2016

7-11 DEC 2016

12-16 Dec 2016

 

Kesemua pakej-pakej mereka telah termasuk TIKET PENERBANGAN, penginapan Hotel 3 bintang, makanan halal,serta tips,guide mereka yang best dan lain-lain.

Boleh rujuk di laman web mereka untuk butiran yang  lebih lanjut. Dah ramai orang malaysia kesana mengunakan pakej diorang nih.. ianya memang sangat berbaloi dan mereka Sangat berpuas Hati.. Bila baca Komen-komen diorang nih la yang buat PP lebih tertarik dan berkobar-kobar ingin jejakkan kaki di sana.. Jom la kita melancomg ke korea bersama-sama!!

 

pakej percutian korea 2017

Bak orang kata Jauh berjalan luas permadangan, inilah peluang kita melihat dengan mata sendiri budaya korea, tempat-tempat cantik, dan merasai sendiri citarasa orang korea.. Mana tahu Boleh jumpa Jodoh di korea?? hahaha

~Annyeonghaseyo Jadi Cepat-cepat Hubungi MuslimtravelBug untuk dapatkan pakej terbaik ke korea 2016 Melalui Fanpage Muslimtravelbug.com atau  Official Website www.muslimtravelbug.com

Cara Yang lebih Pantas Terus  whatsapp sahaja di nombor berikut +6013 2868997

-Palipali.net 

Sumber: muslimtravelbug

 

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *