Home » gambar artis » Majlis Resepsi Pereka Fesyen Terkenal Ruzaini Bertemakan Bollywood

Majlis Resepsi Pereka Fesyen Terkenal Ruzaini Bertemakan Bollywood

Majlis Resepsi Pereka Fesyen Terkenal Ruzaini Bertemakan Bollywo

Majlis Resepsi Pereka Fesyen Terkenal Ruzaini Bertemakan Bollywood

Bulan Febuary merupakan bulan perkahwinan untuk tahun 2016  ramai artis yang memilih Febuary tahun ini Sebagai Hari Bersejarah Mereka nampaknya ramai yang akan sambut anniversary bersama sama.. Mungkin Jugak dapat Anak sama-sama hehe seperti Stacy Akim, Syatilla Sam, hafizul kamal, Atu raja lawak, dan anzalna nasir tidak lama lagi.

Disebalik Berita-berita hangat perkahwinan Artis Malaysia PP lebih Tertarik Dengan Majlis Perkahwina Ruzaini pereka fesyen Terkenal Tanah Air Kita.. Ruzaini juga memilih Pebuari untuk majlis Perkahwinannya.

Ruzaini Dan Isteri tercinta Deqda telah pun selamat Diijabkabulkan seminggu yang lalu di rumah kediaman pengantin perempuan  di Taiping perak.. Majlis Pernikahan dan persandingan mereka disambut besar besaran.. bagi majlis Persandingan pihak Perempuan minggu lalu.. Ruzaini dan juga Isteri Telah memilih Persalinan lengkap Puteri perak, Baju songket berwana biru turquoise itu kelihatan sangat kemas cantik dan penuh dengan ciri-ciri  tradiosional melayu.. tak heran laa Pastinya Baju pengantin mereka mendapat Sentuhan Rizmanruzaini Sendiri

pereka fesyen ruzaini sanding ala puteri Perak

Bagi Majlis Resepsi kedua mereka pula semalam! Ruzaini Dan Deqda Memilih Tema Bollywood. Majlis yang berlangsung malam disambut lebih meriah dan mewah. majlis turut dihadiri hampir kesemua artis-artis terkenal di malaysia. Antaranya Rozita che wan,  Ella, Dato Ct nurhaliza, Scha Dan awa, Ziana zain, Dayang Nufaizah,  Fazura, Erra Fazira Dan Ramai Lagi Ape yang lebih menarik kesemua tetamu jemputan  yang hadir juga diwajibkan mengikut tema bollywood.. majlis persandingan ini Berlangsung dengan gilang gemilang Malah turut mengadakan sesi tarian ala bollywood..

Pasangan pengantin Ruzaini dan Deqda Mengayakan Persalinan Bollywood yang  sarat Dengan perhiasan, yang penting Rekaan baju Pengantin Mereka Nampak sangat Esklusif Dan menyerlah.. bagi PP baju Persalinan Mereka Memang Sangat Gah.. dan Aura Bollywood itu sendiri begitu kuat,  Kek mereka juga berbentuk Taj Mahal.. malah warna warni yang menghiasi suasana Sepanjang  majlis malam tadi memang nampak cantik seperti berada dalam dunia Bollywood yang sebenar..

gambar ruzaini resepsi bollywood

majlis perkahwinan ruzaini bertemakan bollywood

Tahniah Buat Ruzaini Dan Juga Bidadari Hatinya Deqda yang Telah Pun Selamat Disatukan.. PP doakan Pasangan ini kekal bahagia Hingga ke Akhir Hayat..Tak perlu Sebut tajaan Juta-juta Yang Pasti Majlis Perkahwinan Diorang Sangat meriah!!

~Bertuah isteri Ruzaini, Lepas Nih baju Suami Design lawa-lawa hehehe -ramenpedas.com 

Sumber : IG @rizmanruzaini

Incoming search terms:

Check Also

Gambar Sekitar Majlis Resepsi Laudya Cynthia Bella Dan Engku Emran Di Bandung

Gambar Sekitar Majlis Resepsi Laudya Cynthia Bella Dan Engku Emran Di Bandung

      Gambar Sekitar Majlis Resepsi Laudya Cynthia Bella Dan Engku Emran Di Bandung …

Gambar Sekitar Majlis Pertunangan Elfira Loy Dan Sufian Suhaimi

Gambar Sekitar Majlis Pertunangan Elfira Loy Dan Sufian Suhaimi

  Gambar Sekitar Majlis Pertunangan Elfira Loy Dan Sufian Suhaimi Tahniah diucapkan kepada Elfira Loy …

Gambar Putera Abdul Mateen Yang Teramat Kacak Sekitar Perarakan Khas Sempena Sambutan Jubli Emas Sultan Brunei

Gambar Putera Abdul Mateen Yang Teramat Kacak Sekitar Perarakan Khas Sempena Sambutan Jubli Emas Sultan Brunei

  Gambar Putera Abdul Mateen Yang Teramat Kacak Sekitar Perarakan Khas Sempena Sambutan Jubli Emas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *