Home » drama terbaru » Sinopsis Drama Tuan Anas Mikael.

Sinopsis Drama Tuan Anas Mikael.

Sinopsis Drama Tuan Anas Mikael.

Sinopsis Drama Tuan Anas Mikael.

Sebuah drama adaptasi novel Tuan Anas Mikael bakal ditayangkan di saluran Astro Ria bermula 9 November , 10 malam , isnin -khamis.

novel tuan anas mikael

Sinopsis Drama Tuan Anas Mikael.

Diarahkan oleh Raja Ahmad Alauddin, Drama Tuan Anas Mikael akan dibintangi oleh para pelakon hebat iaitu Aaron Aziz dan Zara Zya. Drama terbitan Pena Creative Pictures ini turut dijayakan oleh Wan Sharmila, Shah Rezza, Raja Ilya, Normah Damanhuri, Emelia, Sarah Anne dan Fazlina Ahmad Daud.

aaron aziz sebagai tuan anas

Sinopsis Ringkas Drama Tuan Anas Mikael.

Drama Tuan Anas Mikael mengisahkan tentang Tuan Anas Mikael yang telah diberikan tempoh tiga bulan oleh Puan Sri Tengku Anansa untuk mencari seorang wanita yang sempurna. Jika tidak, dia akan disatukan dengan calon pilihan Puan Sri, iaitu Safra Ariana yang merupakan cucu kepada Tun Akhiruddin.

Selepas dua bulan berlalu, Tuan Anas Mikael gagal mencari seorang yang sempurna. Dia kemudian membuat perancangan menjadikan Ayu Maisarah yang merupakan anak tukang cuci di rumahnya sebagai calon pilihan. Ayu terpaksa menjalani pelbagai latihan persiapan diri tanpa mengetahui tujuan sebenar Tuan Anas Mikael. Ayu Maisarah sekadar menurut kerana menyangkakan Tuan Anas Mikael ingin memilihnya sebagai pengurus projek di Krabi.

Dalam masa yang sama, Tuan Anas Mikael tidak mengetahui bahawa Ayu Maisarah sebenarnya menyimpan satu rahsia besar dan bersetuju dengan penyamaran tersebut kerana tidak mahu rahsia itu terbongkar.

Dalam tempoh penyamaran sebagai kekasih Tuan Anas Mikael, Ayu Maisarah mula jatuh hati. Namun Ayu Maisarah tidak mahu peristiwa lalu berulang kembali, jadi rasa cintanya itu tidak pernah diluahkan pada Tuan Anas Mikael.

Satu hari ketika di Krabi, Tuan Anas Mikael sendiri yang meluahkan rasa cintanya kepada Ayu. Tetapi Ayu menolak.

Apa akan terjadi kepada kesudahan kisah ini? Jangan lupa saksikan kisah penuh rahsia dalam Drama Tuan Anas Mikael.
novel tuan anas mikael
tuan anas mikael best
Adakah gandingan Aaron aziz dan zara zya akan menjadi dan meletup seperti drama-drama lain di astro, sama-sama kita nantikan …
zara zya heroin tuan anas
aaron aziz sebagai tuan anas
zara zya heroin tuan anas
drama terbaru tuan anas mikael
tak sabar PP nk tengok, mesti best gilew, jom saksikan-PaliPali.net
Sumber: Google

Incoming search terms: