Home » berita » Surat Terbuka Untuk FAM Bola Oh Bola

Surat Terbuka Untuk FAM Bola Oh Bola

 

 

Bola Oh Bola

Surat Terbuka Untuk FAM Bola Oh Bola

Apa nak jadi dengan bola sepak negara, permainan bola sepak telah profesional sudah lebih 20 tahun..Tapi tahap permainan kita makin merundum dan telah memperkenalkan Malaysia di mata dunia dengan kekalahan yang tidak masuk akal..lebih teruk daripada negara yang sukan bola sepak di negara mereka hanya sukan kedua atau ketiga. Kerajaan telah membelanjakan jutaan ringgit untuk memperkenalkan Malaysia di mata dunia, dengan menganjurkan F1,Le Tour dan banyak lagi..tapi sekarang kerajaan tidak perlu mengeluarkan modal yang banyak untuk memperkenalkan Malaysia, cukup dengan kekalahan besar skuad negara sahaja ramai negara di dunia mengenali Malaysia.

Penuh Program

Malaysia penuh dengana acara tahunan bola sepak, terutamanya setiap tahun membawa kelab-kelab EPL datang ke Malaysia yang hanya menguntungkan pihak tertentu, tetapi untuk bola sepak Malaysia…hmmm, bak kata peminat tidak lebih kepada hiburan semata-mata. Mereka yang bertanggungjawab hanya memekakkan telinga dan tidak menerima kritikan, sekarang apa dah jadi, apa hasil perlawanan kita dengan kelab-kelab tersebut, tidak lebih kepada pertunjukan semata-mata.

Bola Oh Bola

Nasihat

Di harapkan kepada mereka yang bertanggungjawab undurlah diri dengan secara terhormat, berilah peluang pada muka baru yang mungkin mempunyai idea…tak malukah anda dengan apa yang terjadi, fikir-fikirkanlah.

Cadangan

Supaya kerajaan berhenti menyalurkan dana kepada bola sepak yang cukup banyak tapi hasilnya tak seberapa, lebih baik dana di salurkan kepada sukan yang berprofil tinggi untuk mendapatkan pinggat,  sebab kita dah lihat pasukan abang dan  adik sama sahaja..dimalukan. Dana yang besar tidak mendapat pulangan yang berbaloi, jadi lebih baik dana itu di tambah kepada sukan lain..buat ape bazirkan duit rakyat.. dicadangkan jugak FAM tidak perlu menghantar pasukan bola berlatih keluar negara kerana memerlukan belanja yang banyak..ia tidak ubah seperti melancong sahaja..dan FAM tidak perlu menyertai mana-mana kejohanan selepas ini di peringkat antarabangsa kalau sekadar cari pengalaman dan cukup korum.. kalaulah terus begini sukan SEA yang akan datang sebagai tuan rumah acara bola tak perlu di pertandingkan, atau FAM tak perlu menghantar skuad negara, cukuplah pasukan lain yang bertanding dan kita hanya sebagai pemerhati…

AKU YANG KISAH…bagaimana pula dengan anda ???? – palipali.com

 

Incoming search terms:

!-- nuffnang -->

Check Also

Gambar Baby Bumb Janet Jackson Yang Cantik Berhijab

Gambar Baby Bumb Janet Jackson Yang Cantik Berhijab

Gambar Baby Bumb Janet Jackson Yang Cantik Berhijab

 

Gambar Baby Bumb Janet Jackson Yang Cantik Berhijab

Penyanyi terkenal dan juga merupakan adik kepada Michael Jackson iaitu Janet Jackson telahpun secara tidak langsung mendedahkan dan mengesahkan tentang kehamilan beliau pada usia 50 tahun, dengan gaya yang bersahaja dan santai mempamerkan perutnya (baby Bumb) yang sedang sarat mengandung semasa bersiar-siar dengan suaminya tercintanya di kota London, United Kingdom.

Kehamilan ini adalah merupakan yang pertama buat Janet Jackson yang dimana telah berkahwin dengan ahli perniagaan berstatus bilionair Wissam al Mana pada tahun 2012. Pasangan bahagia itu dikatakan menetap di Dubai.

Janet Jackson, yang sememangnya terkenal dengan imej seksinya, dilihat cukup cantik dan ayu sekali memakai hijab dan berpakaian menutup aurat semasa keluar bersiar-siar berpegangan tangan bersama suaminya itu.

Berita mengenai kehamilan janet itu telah didedahkan pada April lalu apabila beliau telah mengumumkan bahawa beliau kini sedang berehat daripada siri konsert jelajahnya untuk mula ‘merancang keluarga kami’ dan ‘mendapatkan ‘rehat yang sewajarnya’.

“Kami amat bersyukur kehadrat Ilahi di atas anugerah ini,” katanya tanpa menjelaskan apa-apa dengan lebih lanjut.

Janet Jackson telah membatalkan konsert jelajah Unbreakable beliau yang sepatutnya berlangsung selama setahun itu pada April lalu selepas hanya 8 bulan konsert jelajah itu diadakan. Siri konsert jelajah tersebut adalah merupakan konsert pertamanya dalam tempoh 4 tahun, namun bu-bru ini janet Jackson terpaksa membatalkan beberapa persembahan pada bulan ini oleh kerana mengalami masalah kesihatan.

Pada bulan Jun lalu, abangnya, iaitu Tito Jackson telah mendedahkan kepada pihak media Barat tentang kehamilan diknya itu.

“Janet memang sedang berbadan dua,” menurutnya di dalam sesi temubual bersama stesen radio Sirius FM.

“Beliau berad dalam keadaan yang baik sekali, mendapatkan rehat yang secukupnya. Seperti yang anda sudah sedia maklum, Janet berehat seketika daripada konsert jelajahnya demi menjaga kesihatan.”

Janet jackson yang cukup popular denagn lagu Rhythm Nation itu, telah lama berbicara mengenai keinginannya untuk mempunyai zuriat sendiri. Namun begitu , oleh kerana dirinya yang begitu menjaga privas kehidupannyai, beliau telah berusaha sedaya upaya untuk menepis perhatian media yang tidak diingini terhadap kehamilannya itu.

Malahan, berita pernikahannya bersama al Mana juga tidak dihebohkan kepada umum sehinggalah genap setahun mereka diijabkabulkan. Pasangan bahagia ini berkenalan semasa mereka menghadiri satu majlis di sebuah hotel di Dubai pada April, 2010. Bilionair kacak warga Qatar itu adalah merupakan suami ketiga Janet  Jackson selepas Rene Elizondo dan James DeBarge. Jadi jom RP kongsikan beberapa Gambar Baby Bumb Janet Jackson Yang Cantik Berhijab;

 

Gambar Baby Bumb Janet Jackson Yang Cantik Berhijab

 

janet jckson hamil

 

janet jackson mengandung

 

janet jckson hamil

Apa-apa pun tahniah RP ucapkan dan comel je berhijab. –Ramenpedas.com

Sumber: travel.tribunnews

Incoming search terms:

Gambar Baby Bumb Janet Jackson Yang Cantik Berhijab

 

Gambar Baby Bumb Janet Jackson Yang Cantik Berhijab

Penyanyi terkenal dan juga merupakan adik kepada Michael Jackson iaitu Janet Jackson telahpun secara tidak langsung mendedahkan dan mengesahkan tentang kehamilan beliau pada usia 50 tahun, dengan gaya yang bersahaja dan santai mempamerkan perutnya (baby Bumb) yang sedang sarat mengandung semasa bersiar-siar dengan suaminya tercintanya di kota London, United Kingdom.

Kehamilan ini adalah merupakan yang pertama buat Janet Jackson yang dimana telah berkahwin dengan ahli perniagaan berstatus bilionair Wissam al Mana pada tahun 2012. Pasangan bahagia itu dikatakan menetap di Dubai.

Janet Jackson, yang sememangnya terkenal dengan imej seksinya, dilihat cukup cantik dan ayu sekali memakai hijab dan berpakaian menutup aurat semasa keluar bersiar-siar berpegangan tangan bersama suaminya itu.

Berita mengenai kehamilan janet itu telah didedahkan pada April lalu apabila beliau telah mengumumkan bahawa beliau kini sedang berehat daripada siri konsert jelajahnya untuk mula ‘merancang keluarga kami’ dan ‘mendapatkan ‘rehat yang sewajarnya’.

“Kami amat bersyukur kehadrat Ilahi di atas anugerah ini,” katanya tanpa menjelaskan apa-apa dengan lebih lanjut.

Janet Jackson telah membatalkan konsert jelajah Unbreakable beliau yang sepatutnya berlangsung selama setahun itu pada April lalu selepas hanya 8 bulan konsert jelajah itu diadakan. Siri konsert jelajah tersebut adalah merupakan konsert pertamanya dalam tempoh 4 tahun, namun bu-bru ini janet Jackson terpaksa membatalkan beberapa persembahan pada bulan ini oleh kerana mengalami masalah kesihatan.

Pada bulan Jun lalu, abangnya, iaitu Tito Jackson telah mendedahkan kepada pihak media Barat tentang kehamilan diknya itu.

“Janet memang sedang berbadan dua,” menurutnya di dalam sesi temubual bersama stesen radio Sirius FM.

“Beliau berad dalam keadaan yang baik sekali, mendapatkan rehat yang secukupnya. Seperti yang anda sudah sedia maklum, Janet berehat seketika daripada konsert jelajahnya demi menjaga kesihatan.”

Janet jackson yang cukup popular denagn lagu Rhythm Nation itu, telah lama berbicara mengenai keinginannya untuk mempunyai zuriat sendiri. Namun begitu , oleh kerana dirinya yang begitu menjaga privas kehidupannyai, beliau telah berusaha sedaya upaya untuk menepis perhatian media yang tidak diingini terhadap kehamilannya itu.

Malahan, berita pernikahannya bersama al Mana juga tidak dihebohkan kepada umum sehinggalah genap setahun mereka diijabkabulkan. Pasangan bahagia ini berkenalan semasa mereka menghadiri satu majlis di sebuah hotel di Dubai pada April, 2010. Bilionair kacak warga Qatar itu adalah merupakan suami ketiga Janet  Jackson selepas Rene Elizondo dan James DeBarge. Jadi jom RP kongsikan beberapa Gambar Baby Bumb Janet Jackson Yang Cantik Berhijab;

 

Gambar Baby Bumb Janet Jackson Yang Cantik Berhijab

 

janet jckson hamil

 

janet jackson mengandung

 

janet jckson hamil

Apa-apa pun tahniah RP ucapkan dan comel je berhijab. –Ramenpedas.com

Sumber: travel.tribunnews

Incoming search terms:

Mood Republic Perak Tour Datang Lagi Pada 26 & 27 Nov 2016

Mood Republic Perak Tour Datang Lagi Pada 26 & 27 Nov 2016

Mood Republic Perak Tour Datang Lagi Pada 26 & 27 Nov 2016

Mood Republic Perak Tour Datang Lagi Pada 26 & 27 Nov 2016

Yuhuuu Berita baik pada kaki shoping dia ipoh perak.. Mood Republic bakang menyerang tidak lama lagi..

Himpunan Vendors 100 jenama-jenama dan brand Paling Popular serta selebriti 30 terkenal tanah air.. disinilah korang dapat tengok depan mata koleksi-koleksi pakaian, hijab yang cantik dan esklusif ini malah dengan  harga promosi..

bukan itu saja 10 ribu goodies bag percuma , Kalau sebelum nih berdarah hidung tengok orang shopping inilah peluang korang pulak merasi nikmat shopping yang tak terhingga

bukan senang nak dapat semua koleksi dan jenama hebat- hebat  dikumpulkan bersama, ape yang korang perlu buat ialah bersedia untuk rasa teruja dan pastikan bawak duit  yang berkepok kepok datang bersama sama…

pastikan suami, tunang kekasih anda sporting atau tinggalkan saja mereka semasa anda soping hahahaha

RP Pun dah teruja nih.. salu ushar dekat online je tapi kali nih korang dapat pilih warna material depan mata..uolssss sendiri bestnyaaaaaaaaaaaa jom serbuuuuuuuuuu ramai ramai oke.. yang penting jangan rebut dengan RP ye..:P

Lokasi :

AMANJAYA CONVENTION CENTRE, CASUARINA HOTEL 26 & 27 NOVEMBER NI PKL 10PG-12MLM!

Sumber Fb: Mood Republic 

Incoming search terms:

Mood Republic Perak Tour Datang Lagi Pada 26 & 27 Nov 2016

Mood Republic Perak Tour Datang Lagi Pada 26 & 27 Nov 2016

Yuhuuu Berita baik pada kaki shoping dia ipoh perak.. Mood Republic bakang menyerang tidak lama lagi..

Himpunan Vendors 100 jenama-jenama dan brand Paling Popular serta selebriti 30 terkenal tanah air.. disinilah korang dapat tengok depan mata koleksi-koleksi pakaian, hijab yang cantik dan esklusif ini malah dengan  harga promosi..

bukan itu saja 10 ribu goodies bag percuma , Kalau sebelum nih berdarah hidung tengok orang shopping inilah peluang korang pulak merasi nikmat shopping yang tak terhingga

bukan senang nak dapat semua koleksi dan jenama hebat- hebat  dikumpulkan bersama, ape yang korang perlu buat ialah bersedia untuk rasa teruja dan pastikan bawak duit  yang berkepok kepok datang bersama sama…

pastikan suami, tunang kekasih anda sporting atau tinggalkan saja mereka semasa anda soping hahahaha

RP Pun dah teruja nih.. salu ushar dekat online je tapi kali nih korang dapat pilih warna material depan mata..uolssss sendiri bestnyaaaaaaaaaaaa jom serbuuuuuuuuuu ramai ramai oke.. yang penting jangan rebut dengan RP ye..:P

Lokasi :

AMANJAYA CONVENTION CENTRE, CASUARINA HOTEL 26 & 27 NOVEMBER NI PKL 10PG-12MLM!

Sumber Fb: Mood Republic 

Incoming search terms:

Penjelasan Sebenar Status Halal ‘Auntie Anne’s Dari Pekerja Auntie Anne’s Malaysia

Penjelasan Sebenar Status Halal ‘Auntie Anne’s Dari Pekerja Auntie Anne’s Malaysia

Penjelasan Sebenar Status Halal ‘Auntie Anne’s Dari Pekerja Auntie Anne’s Malaysia

Penjelasan Sebenar Status Halal ‘Auntie Anne’s Dari Pekerja Auntie Anne’s Malaysia

Secara Tiba2 Isu  ‘Auntie Anne’s Menjadi Viral, Malah Status Halal Autie Anne’s Telah Diragui.. Kenyataan Yang harus korang terima ialah ‘Auntie Anne’s Malaysia Sememangnya Belum Halal dan Belum Dapat Sijil kelepasan Halal Dari Jakim,Pekara ini Di akui  oleh Pekerja Auntie Anne’s Sendiri Merangkap Halal Executive Di Auntie Anne’s Menurut beliau Mereka Masih Dalam Proses Rudingan Dengan pihak Jakim, Malah Ada beberapa Isu yang harus diselesaikan sebelum permohonan mereka akan diterima berikut adalah penjelasan penuh… sila baca dan pahamkan Ye..

Auntie Anne's Tidak Halal

Kenapa Belum Halal??

penjelasan Status Halal Auntie Anne's

Kalau Was Was Tunggu Sehingga Halal 

Auntie Anne's belum halal

Jadi korang Tak Perlu Pening pening Lagi Nak makan Atau Tak.. Tepuk Dada tanya Iman Oke

RP doakan Anak Dara makcik Anne Nih berjaya…barulah kite boleh makan pretzel yng sedap tuh dengan jayanyaa huhu  -Ramenpedas.com

Sumber: Oh bulan

Incoming search terms:

Penjelasan Sebenar Status Halal ‘Auntie Anne’s Dari Pekerja Auntie Anne’s Malaysia

Penjelasan Sebenar Status Halal ‘Auntie Anne’s Dari Pekerja Auntie Anne’s Malaysia

Secara Tiba2 Isu  ‘Auntie Anne’s Menjadi Viral, Malah Status Halal Autie Anne’s Telah Diragui.. Kenyataan Yang harus korang terima ialah ‘Auntie Anne’s Malaysia Sememangnya Belum Halal dan Belum Dapat Sijil kelepasan Halal Dari Jakim,Pekara ini Di akui  oleh Pekerja Auntie Anne’s Sendiri Merangkap Halal Executive Di Auntie Anne’s Menurut beliau Mereka Masih Dalam Proses Rudingan Dengan pihak Jakim, Malah Ada beberapa Isu yang harus diselesaikan sebelum permohonan mereka akan diterima berikut adalah penjelasan penuh… sila baca dan pahamkan Ye..

Auntie Anne's Tidak Halal

Kenapa Belum Halal??

penjelasan Status Halal Auntie Anne's

Kalau Was Was Tunggu Sehingga Halal 

Auntie Anne's belum halal

Jadi korang Tak Perlu Pening pening Lagi Nak makan Atau Tak.. Tepuk Dada tanya Iman Oke

RP doakan Anak Dara makcik Anne Nih berjaya…barulah kite boleh makan pretzel yng sedap tuh dengan jayanyaa huhu  -Ramenpedas.com

Sumber: Oh bulan

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.