Home » Informasi » Kenali Personaliti Pasangan Melalui Tahun kelahiran.

Kenali Personaliti Pasangan Melalui Tahun kelahiran.

Kenali Personaliti Pasangan Melalui Tahun kelahiran.

 

Kenali Personaliti Pasangan  Melalui Tahun kelahiran.

Jom PP kongsikan pula bagaimana kita untuk kenali Personaliti Pasangan  Melalui Tahun kelahiran bagi yang sudah berkahwin mahupun masih single, Best nih

•  Januari

– Senang melupakan perasaan cinta terhadap orang yang dicintai sekiranya dikhianati – Senang jatuh cinta terhadap individu yang mempunyai daya tarikan – Pandai mengambil hati pasangannya tapi mudah melukai pasangannya –  Romantik tapi tidak pandai memperlihatkannya.  – Bakal menjadi seorang bapa atau ibu yang penyayang. – Pasangan ideal untuk individu yang lahir dalam bulan Januari selalunya dilahirkan dalam bulan 3, 6, 8, 11. – Kebanyakan bangsa Cina yang ramai lahir dalam bulan ini.

Febuari

– Susah untuk jatuh cinta tapi mudah untuk mengkhianati pasangan. – Amat hormat kepada pasangan. – Sangat suka memikat pasangan. – Jujur dan sentiasa berterus terang dalam perhubungan. – Sentiasa nekad untuk bersama dengan pasangannya – Sangat romantik pada dalaman dan bukan pada luaran (hanya pasangannya yang tahu) – Patuh kepada pasangannya dan selalu menjaga hati pasangan. – Sentiasa menjaga penampilan diri dan pasangannya. – Pasangan ideal: Lahir bulan 5, 9, 10, 12

• Mac

– Mudah menawan hati pasangannya. – Sentiasa ingin didampingi oleh pasangannya. – Sangat pemalu dalam meluahkan isi hatinya – Sangat baik dalam menjaga perhubungan – Perasaan cemburu yang biasa. – Sangat manja dan sering ingin dimanjakan pasangannya. – Mudah memilih pasangan tanpa berfikir dengan waras. – Sentiasa mengharapkan keistimewaan dari pasangan. – Suka menuduh melulu tanpa usul periksa. – Pasangam Ideal: Lahir dalam bulan 1, 5, 10, 12. – Kebanyakkan orang Eropah lahir dalam bulan ini.

• April

–  Amat sukar untuk jatuh cinta dan amat memilih pasangan. – Selalu memendam perasaan terhadap individu yang dicintainya. – Selalu ingin diberi perhatian dan terlalu cemburu dalam perhubungan. – Setia  terhadap pasangannya. – Emosi cepat terusik dan mudah terluka. – Sentiasa menjaga hati pasangan dan pandai memujuk. – Romantik dan terlalu romantik – Sukar melupakan pasangan walaupun dilukai. – Payah untuk berlaku curang dan amat menyayangi pasangan. – Kebanyakan orang yang lahir dalam bulan ini boleh dianggap ‘hamba cinta’ seperti Laila, Juliet, Siti Zulaikha. – Pasangan Ideal: Lahir dalam bulan 4, 7, 11, 2 – Kebanyakan bangsa India yang lahir dalam bulan ini.

• Mei

– Senang untuk jatuh cinta. – Baik dan jujur dalam perhubungan. – Pandai menarik hati pasangannya serta mempunyai perasaan cinta yang mendalam. – Senang untuk dipujuk. – Kurang suka untuk sentiasa bersama. – Mudah menerima cinta seseorang. – Pilihan yang tepat dalam berpasangan. – Bersemangat untuk menjaga hubungan yang baik. – Pandai mengatur hidup pasangan (bukan Queen Control atau King Control) – Suka mengimpikan sesuatu yang indah bersama pasangan. – Sentiasa inginkan  kasih sayang dari pasangan tapi tak pandai menunjukkan. – Ambil berat dalam menjaga hubungan. – Pasangan Ideal: Lahir dalam bulan 6, 9, 10, 11

• Jun

– Amat pandai menjaga hati pasangannya sekiranya dia perempuan. – Sukar melukakan dan memahami hati pasangan. – Senang jatuh hati tapi terlalu memilih. – Cerewet dalam perhubungan. – Selalu beremosi. – Senang untuk merajuk dan mudah di pujuk. – Mudah cepat rasa bosan dalam percintaan. – Kurang yakin dalam perhubungan. – Selalu melindungi pasangan dari kritikan atau umpatan orang. – Akan menjadi Ibu yang baik. – Sentiasa inginkan pujian dari pasangannya. – Pasangan Ideal: Lahir bulan 1,3,5,8.

• Julai

–  Suka didampingi pasangan. – Sukar difahami oleh pasangan. – Sentiasa menjaga maruah diri, pasangan dan perhubungan. – Senang untuk dipujuk dan berterus terang. – Amat menghargai kesetiaan pasangan dan mengambil berat serta mengasihi pasangan – Berkebolehan untuk meluahkan isi hati terhadap individu yang dicintai, – Senang terluka dan lambat untuk pulih. – Suka merajuk dan dipujuk. – Setia terhadap pasangan. – Suka mendengar dan tidak suka membantah. – Cemburu terhadap pasangan. – Suka menilai dan menjaga perhubungan. – • Pasangan Ideal: Lahir bulan 4, 6, 7

• Ogos

–  Tidak serius dalam sesuatu perhubungan – Suka mengambil mudah dalam perhubungan – Kesetiaan di ragui. – Pandai untuk memujuk pasangannya – Suka memimpin pasangannya. – Romantik  dan Penyayang. – Kelam kabut dalam perhubungan. – Sering bertukar pasangan – Sukar mencari pilihan yang tepat – Sangat sensitif dan tahap cemburu yang biasa. – Mudah meluahkan kata cinta pada sesiapa yang berkenan. – Pasangan Ideal: Lahir bulan 1, 6, 10, 12 – Kebanyakan bangsa Bani Israel dizaman Arab Jahiliyah yang lahir dalam bulan ini.

• September

– Bersopan dalam hubungan – Sentiasa bertolak ansur terhadap pasangan – Suka mengkritik pasangan – Sangat mengambil berat terhadap pasangan – Sangat sensitif dan emosi – Memahami pasangan – Kurang menunjukkan perasaannya terhadap pasangannya – Amat memilih pasangan – Sukar melupakan sekiranya hati dilukai. – Mudah simpati dengan perasaan dan masalah pasangannya. – Pasangan Ideal: Lahir dalam bulan 3, 6, 8, 11

• Oktober

–  Suka berkomunikasi dengan pasangan. –  Suka disayangi dan menyayangi pasangan. – Sopan terhadap pasangan. – Jujur dan jarang berpura-pura dengan pasangannya. – Senang terluka  sekiranya pasangannya ada melakukan kesalahan terhadapnya. – Sukar menerima pandangan pasangan. – Emosi yang cepat terusik. – Pengasih dan  penyayang terhadap pasangan. – Cemburu dan kuat cemburu. – Romantik dan memahami pasangan. – Pasangan Ideal: Individu ini ramai pasangan yang sesuai dengannya 1,2,4,5,8,9,10,12. – • Kebanyakan -bangsa melayu yang lahir dalam bulan ini.

• November

– Banyak helah dalam menghadapi pasangan. – Cermat dan teliti dalam menjaga perhubungan. – Amat berahsia dengan pasangan    – Degil  dengan pasangan • . – Tidak suka dikongkong oleh pasangannya   – Mudah mengambil berat terhadap pasangannya. – Tidak menghargai perhubungan dan sambil lewa dalam perhubungan. – Emosi yang mendalam dan tidak romantik langsung. – Perangai tidak dapat diramal terhadap pasangan. – Kurang menghargai pasangan dan hal-hal percintaan. – Jarang bersama dengan pasangan. – Pasangan Ideal: 4, 7

• Disember

– Pemurah terhadap perhubungan – Mudah jatuh cinta dalam masa yang sama. – Tergesa-gesa dalam perhubungan – Suka didampingi oleh pasangannya. – Tidak suka dikongkong. – Akan uk berkahwin lebih dari satu (utk lelaki) – Suka mempengaruhi pasangan – Akan Curang dalam percintaan. – Kurang berkerjasama dengan pasangan. – Selalu cuba untuk mencari pasangan yang baru – selalu menipu dan tidak jujur terhadap pasangan. – Pasangan Ideal: Lahir bulan 3, 9, 11, 12.

Pasangan anda yang mana- ramenpedas.com

• sumber:Mahligai usang

Incoming search terms:

!-- nuffnang -->

Check Also

Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Pelakon Nadia Aqilah

Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Pelakon Nadia Aqilah

Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Pelakon Nadia Aqilah

 

Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Pelakon Nadia Aqilah

Tahniah diucapkan kepada Pelakon Nadia Aqilah, 33, kini telah bergelar pun sah isteri kepada seorang pemuzik, Saiful Ridzuan, dengan hanya sekali lafaz sahaja, pada pagi Jumaat yang lalu.

Majlis penikahan Nadiah Aqilah dan suami telah berlangsung dalam suasana yang cukup meriah sekali di kediaman keluarga Nadia di Batu Pahat, Johor.

Nadia Aqilah yang cukup aktif di pentas teater dan kaca TV ini sememangnya jarang bercerita mengenai tentang kisah peribadinya. Nadia Aqilah cukup dikenali ramai kerana lakonanya  dalam drama Tari Tirana, Kerna Terpaksa Aku Relakan dan banyk lagi.

Apa yang menariknya, pada hari pernikahannya, pelakon ini telah berkongsi saat-saat ini indah dan bahagia ini untuk dikongsikan  bersama para peminatnya menerusi Insta Live di laman Instagram miliknya sendiri.

Teman rapatnya, iaitu  pelakon Sharifah Amani juga tidak ketinggalan berkongsiikan gambar-gambar majlis pernikhan tersebut menerusi laman Instagram milik pelakon tersebut.

Di majlis pernikhan tersebut Nadia Aqilah kelihatn begitu anggun sekali apabila mengenakan persalinan kebaya putih, sedondon dengan suaminya yang bertemakan klasik.

Untuk Majlis resepsi Nadia Aqilah juga tampil cukup anngun dan klasik ala-ala saloma apabila dia menggayakan dres retro coklat pada majlis resepsinya pada sabtu yang lalu.

Majlis resepsi ini juga cukup meriah apabila ianya dihadiri oleh sanak saudara, ahli-ahli keluarga sera rakan-rakan karib dan juga rakan-rakan artis antaranya  Ruzana Ibrahim, Eenaz Mokhtar, Sherry Al-Hadad, Sharifah Amani, Tony Eusoff, Iedil Putra, Nadiya Nisaa dan ramai lagi. Jadi mari RP kongsikan beberapa Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Pelakon Nadia Aqilah;

 

Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Pelakon Nadia Aqilah

 

gambar pernikahan pelakon nadiah aqilah

 

 

gambar pernikahan pelakon nadiah aqilah

 

gambar-gambar majlis pernikahan nadiah aqilah

 

 

gambar-gambar majlis pernikahan nadiah aqilah

 

gambar majlis resepsi pelakon nadia aqilah

gambar majlis resepsi pelakon nadia aqilah

 

gambar upacara majlis resepsi pelakon nadia aqilah

 

Tahniah diucapkan sekali lagi, semoga perhubungan yang dibina ini akn terus berkekaln hingga ke akhir hayat dan dikurniakan anak-anak yang comel-Ramenpedas,com

Sumber ; IG missnadiahaqilah /#duanadi / #duanfornadia / Offical Photographer @thewolvesomepople 

 

Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Pelakon Nadia Aqilah

 

Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Pelakon Nadia Aqilah

Tahniah diucapkan kepada Pelakon Nadia Aqilah, 33, kini telah bergelar pun sah isteri kepada seorang pemuzik, Saiful Ridzuan, dengan hanya sekali lafaz sahaja, pada pagi Jumaat yang lalu.

Majlis penikahan Nadiah Aqilah dan suami telah berlangsung dalam suasana yang cukup meriah sekali di kediaman keluarga Nadia di Batu Pahat, Johor.

Nadia Aqilah yang cukup aktif di pentas teater dan kaca TV ini sememangnya jarang bercerita mengenai tentang kisah peribadinya. Nadia Aqilah cukup dikenali ramai kerana lakonanya  dalam drama Tari Tirana, Kerna Terpaksa Aku Relakan dan banyk lagi.

Apa yang menariknya, pada hari pernikahannya, pelakon ini telah berkongsi saat-saat ini indah dan bahagia ini untuk dikongsikan  bersama para peminatnya menerusi Insta Live di laman Instagram miliknya sendiri.

Teman rapatnya, iaitu  pelakon Sharifah Amani juga tidak ketinggalan berkongsiikan gambar-gambar majlis pernikhan tersebut menerusi laman Instagram milik pelakon tersebut.

Di majlis pernikhan tersebut Nadia Aqilah kelihatn begitu anggun sekali apabila mengenakan persalinan kebaya putih, sedondon dengan suaminya yang bertemakan klasik.

Untuk Majlis resepsi Nadia Aqilah juga tampil cukup anngun dan klasik ala-ala saloma apabila dia menggayakan dres retro coklat pada majlis resepsinya pada sabtu yang lalu.

Majlis resepsi ini juga cukup meriah apabila ianya dihadiri oleh sanak saudara, ahli-ahli keluarga sera rakan-rakan karib dan juga rakan-rakan artis antaranya  Ruzana Ibrahim, Eenaz Mokhtar, Sherry Al-Hadad, Sharifah Amani, Tony Eusoff, Iedil Putra, Nadiya Nisaa dan ramai lagi. Jadi mari RP kongsikan beberapa Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Pelakon Nadia Aqilah;

 

Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Pelakon Nadia Aqilah

 

gambar pernikahan pelakon nadiah aqilah

 

 

gambar pernikahan pelakon nadiah aqilah

 

gambar-gambar majlis pernikahan nadiah aqilah

 

 

gambar-gambar majlis pernikahan nadiah aqilah

 

gambar majlis resepsi pelakon nadia aqilah

gambar majlis resepsi pelakon nadia aqilah

 

gambar upacara majlis resepsi pelakon nadia aqilah

 

Tahniah diucapkan sekali lagi, semoga perhubungan yang dibina ini akn terus berkekaln hingga ke akhir hayat dan dikurniakan anak-anak yang comel-Ramenpedas,com

Sumber ; IG missnadiahaqilah /#duanadi / #duanfornadia / Offical Photographer @thewolvesomepople 

 

Gambar Sekitar Majlis Resepsi Shila Amzah Dan Suami

Gambar Sekitar Majlis Resepsi Shila Amzah Dan Suami

Gambar Sekitar Majlis Resepsi Shila Amzah Dan Suami

 

Gambar Sekitar Majlis Resepsi Shila Amzah Dan Suami

Pada 22 April yang lalu, penyanyi Shila Amzah telah mengadakan majlis resepsi perkahwinanya yang berlangsung dengan penuh meriah sekali. Majlis yang bertemakan Balck & Elegan ternyata memukau kesemua yang hadir di majlis resepsi tersebut.

Sebelum majlis resepsi pada 22 April Shila Amzah telah mengadakan juga majlis resepsi bertandang yang dimana Shila Amzah kelihtan cukup anggun menawan dalm persalinan berwarna pink kuat sedondon dengan suaminya. Di majlis resepsi 22 April tersebut Shila Amzah kelihatan cukup jelita dalam dua persalinan berwarna hitam yang cukup elegan sedondon dengan suaminya yang segak berkot hitam.

Majlis resepsi tersebut telah dihadiri hampir 800 tetamu termasuk sanak saudara, ahli-ahli keluarga serta rakan-rakan karib dan selenbriti tuut hadir, anataranya Zara Zya, Fara Fauzana, Dato Aznil Haji Nawawi dan ramai lagi. Yang lebih mengujakan adalah kehadiran kumpulan Ruffedge yang turut hadir menyanyikan lagu untuk pasangan pengantin dan tetamu yang hadir.

Bukan itu sahaja Shila Amzah juga membuat kejutan apabila dia juga membuat persembahan khas menyanyi untuk suaminya serta para tetamu yang hadir.  Jadi mari RP kongsikan beberapa Gambar Sekitar Majlis Resepsi Shila Amzah Dan Suami untuk tatapan anda;

 

Gambar Sekitar Majlis Resepsi Shila Amzah Dan Suami

 

gambar resepsi shila amzah

 

majlis resepsi shila amzah

 

 

gambar resepsi shila amzah

 

majlis resepsi shila amzah

 

gambar shila amzah kawin

 

gambar shila amzah kawin

 

gmabr upacara majlis resepsi shila amzah

gmabr upacara majlis resepsi shila amzah

 

penyanyi shila azmah wedding

 

penyanyi shila azmah wedding

 

shila dan suami di majlis resepsi

Tahniah sekali lagi diucapkan kepada Shila Amzah dan suami tercintanya. Semoga hubungan ini akan terus berkekalan hingga ke akhir hayat dan akan dikurniakan anak-anak yang comel-comel.-Ramenpedas.com

Sumber : IG shahilaamzah #shilaxharis / Ig Azuracouture / MH

Gambar Sekitar Majlis Resepsi Shila Amzah Dan Suami

 

Gambar Sekitar Majlis Resepsi Shila Amzah Dan Suami

Pada 22 April yang lalu, penyanyi Shila Amzah telah mengadakan majlis resepsi perkahwinanya yang berlangsung dengan penuh meriah sekali. Majlis yang bertemakan Balck & Elegan ternyata memukau kesemua yang hadir di majlis resepsi tersebut.

Sebelum majlis resepsi pada 22 April Shila Amzah telah mengadakan juga majlis resepsi bertandang yang dimana Shila Amzah kelihtan cukup anggun menawan dalm persalinan berwarna pink kuat sedondon dengan suaminya. Di majlis resepsi 22 April tersebut Shila Amzah kelihatan cukup jelita dalam dua persalinan berwarna hitam yang cukup elegan sedondon dengan suaminya yang segak berkot hitam.

Majlis resepsi tersebut telah dihadiri hampir 800 tetamu termasuk sanak saudara, ahli-ahli keluarga serta rakan-rakan karib dan selenbriti tuut hadir, anataranya Zara Zya, Fara Fauzana, Dato Aznil Haji Nawawi dan ramai lagi. Yang lebih mengujakan adalah kehadiran kumpulan Ruffedge yang turut hadir menyanyikan lagu untuk pasangan pengantin dan tetamu yang hadir.

Bukan itu sahaja Shila Amzah juga membuat kejutan apabila dia juga membuat persembahan khas menyanyi untuk suaminya serta para tetamu yang hadir.  Jadi mari RP kongsikan beberapa Gambar Sekitar Majlis Resepsi Shila Amzah Dan Suami untuk tatapan anda;

 

Gambar Sekitar Majlis Resepsi Shila Amzah Dan Suami

 

gambar resepsi shila amzah

 

majlis resepsi shila amzah

 

 

gambar resepsi shila amzah

 

majlis resepsi shila amzah

 

gambar shila amzah kawin

 

gambar shila amzah kawin

 

gmabr upacara majlis resepsi shila amzah

gmabr upacara majlis resepsi shila amzah

 

penyanyi shila azmah wedding

 

penyanyi shila azmah wedding

 

shila dan suami di majlis resepsi

Tahniah sekali lagi diucapkan kepada Shila Amzah dan suami tercintanya. Semoga hubungan ini akan terus berkekalan hingga ke akhir hayat dan akan dikurniakan anak-anak yang comel-comel.-Ramenpedas.com

Sumber : IG shahilaamzah #shilaxharis / Ig Azuracouture / MH

Gambar Sekitar Majlis Khatam Al-Quran, Berinai Dan Pernikahan Shila Amzah

Gambar Sekitar Majlis Khatam Al-Quran, Berinai Dan Pernikahan Shila Amzah

Gambar Sekitar Majlis Khatam Al-Quran, Berinai Dan Pernikahan Shila Amzah

 

Gambar Sekitar Majlis Khatam Al-Quran, Berinai Dan Pernikahan Shila Amzah

Pada 18 April yang lalau penyanyi Shila Amzah teoah mengadakan Majlis Khatam Al Quran bersempena majlis perkahwinanya nanti. Majlis khatam Al-quran selalunya dilakukan sebelum majlis pernikahan, majlis tersebut diadakan secara sederhana sahaja. Shila Amzah kelihtan cukup ayu dalam persalinan berwrna merah jambu.

Majlis tersebut turut dimeriahkan dengan kehadiran tetamu dan rakan baik Shila Amzah iaitu Fara Fauzana dan Jihan Muse, mereka mengenakn pakaian sedondon berwarna biru lembut. Pada malam tersebut telah berlangsung juga majlis berinai bagi meraikan Shila Amzah. Turut hadir Fara Fauzana dan Jihan Musa. Shila Amzah mengenakan busana berwarna royal blue.

Pada 19 April jam 6.25 petang tahniah diucapkan kepada Shila Amzah kerana telah sah bergelar isteri kepada jejaa pilihan hatinya iaitu Haris Idraki Elias. Shila Amzah tampak begitu jelita dalam persalinan berwarna putih sedondon dengan suaminya.

Majlis pernikahn tersebut berlangsung dengan begitu meriah sekali dan turut dihadiri oleh sanak, saudara, ahli-ahli kelurga terdekat serta rakan-rakan yang mengenali Shila Amzah, turut hadir adalah rakan baik iaitu Fara Fauzana, Jihan Muse dan Zara Zya. Selepas majlis pernikhan diadakan pula majlis bersaanding yang diman Shila Amzah megenkan busan berwrana biru lembut. Jadi mari RP kongsikan beberapa Gambar Sekitar Majlis Khatam Al-Quran, Berinai Dan Pernikahan Shila Amzah;

 

Gambar Sekitar Majlis Khatam Al-Quran, Berinai Dan Pernikahan Shila Amzah

gambar majlis berinah shila amzah

 

gambar majlis berinah shila amzah

 

gambar majlis pernikhan shila amzah

 

gambar majlis pernikhan shila amzah

 

gambar shila amzah nikah

 

 

gambar shila amzah nikah

 

gambar shila amzah kawin

gambar majlis pernikahan shila amzah

 

gambar shila amzah kawin

 

gambar majlis pernikahan shila amzah

Tahniah sekali lagi RP ucapkan, semoga hubungan yang dibina akan terus berkekalan hingga  ke akhir hayat. Sweet dan simple je majlis perkahwinan Shila Amzah nih. –Ramenpedas.com

Sumber : IG shahilaamzah / #shilxharis / Ig therealfafau

 

Incoming search terms:

Gambar Sekitar Majlis Khatam Al-Quran, Berinai Dan Pernikahan Shila Amzah

 

Gambar Sekitar Majlis Khatam Al-Quran, Berinai Dan Pernikahan Shila Amzah

Pada 18 April yang lalau penyanyi Shila Amzah teoah mengadakan Majlis Khatam Al Quran bersempena majlis perkahwinanya nanti. Majlis khatam Al-quran selalunya dilakukan sebelum majlis pernikahan, majlis tersebut diadakan secara sederhana sahaja. Shila Amzah kelihtan cukup ayu dalam persalinan berwrna merah jambu.

Majlis tersebut turut dimeriahkan dengan kehadiran tetamu dan rakan baik Shila Amzah iaitu Fara Fauzana dan Jihan Muse, mereka mengenakn pakaian sedondon berwarna biru lembut. Pada malam tersebut telah berlangsung juga majlis berinai bagi meraikan Shila Amzah. Turut hadir Fara Fauzana dan Jihan Musa. Shila Amzah mengenakan busana berwarna royal blue.

Pada 19 April jam 6.25 petang tahniah diucapkan kepada Shila Amzah kerana telah sah bergelar isteri kepada jejaa pilihan hatinya iaitu Haris Idraki Elias. Shila Amzah tampak begitu jelita dalam persalinan berwarna putih sedondon dengan suaminya.

Majlis pernikahn tersebut berlangsung dengan begitu meriah sekali dan turut dihadiri oleh sanak, saudara, ahli-ahli kelurga terdekat serta rakan-rakan yang mengenali Shila Amzah, turut hadir adalah rakan baik iaitu Fara Fauzana, Jihan Muse dan Zara Zya. Selepas majlis pernikhan diadakan pula majlis bersaanding yang diman Shila Amzah megenkan busan berwrana biru lembut. Jadi mari RP kongsikan beberapa Gambar Sekitar Majlis Khatam Al-Quran, Berinai Dan Pernikahan Shila Amzah;

 

Gambar Sekitar Majlis Khatam Al-Quran, Berinai Dan Pernikahan Shila Amzah

gambar majlis berinah shila amzah

 

gambar majlis berinah shila amzah

 

gambar majlis pernikhan shila amzah

 

gambar majlis pernikhan shila amzah

 

gambar shila amzah nikah

 

 

gambar shila amzah nikah

 

gambar shila amzah kawin

gambar majlis pernikahan shila amzah

 

gambar shila amzah kawin

 

gambar majlis pernikahan shila amzah

Tahniah sekali lagi RP ucapkan, semoga hubungan yang dibina akan terus berkekalan hingga  ke akhir hayat. Sweet dan simple je majlis perkahwinan Shila Amzah nih. –Ramenpedas.com

Sumber : IG shahilaamzah / #shilxharis / Ig therealfafau

 

Incoming search terms:

One comment

  1. K fine…! Haha.. Bulan 8 n bulan 12.. Hahaha… Bulan 8 sesuai untuk bulan 12 tapi bulan 12 tak sesuai ngan bulan 8 ye.. Dush! hee..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.